Tájékoztató Szülők, Tanulók számára a tantermen kívüli oktatásról

Tisztel Szülők, Gyerekek, kedves Kollégák!

A kialakult helyzetre való tekintettel, szeretnék mindenkit tájékoztatni az iskolában történtekről, és a következő napok terveiről.

A kormány döntése alapján, már az elmúlt napokban megterveztük a lehetséges lépéseket az oktatás megszervezésére.

A hétfői és keddi napon kollégáimmal rendkívüli értekezlet keretében döntést hoztunk arról, hogy melyik digitális platformot választjuk a kommunikációra gyermekeinkkel.

Minden kollégánk felkészült a tananyagátadás digitális formájára, ennek gyakorlatára és professzionális alkalmazására azonban segítséget kérünk a szülőktől.

Az online óratartás és feladatkiosztás reményeink szerint a jövő hét folyamán teljes egészében megvalósítható a felső és alsó tagtagozaton egyaránt.

A digitális órarend elkészült. Kérjük a kedves szülőket, próbáljuk meg a vészhelyzet pozitív oldalát megmutatni gyerekeinknek…hamarabb leszünk digitális iskola, mint azt terveztük, továbbá kipróbáljuk a modern tanulásszervezés eszközeit.

Mivel ilyen élethelyzet még nem fordult elő, a helyzet kezelésében minden segítséget szeretnénk megadni.

A folyamatos kapcsolattartás fontosságára szeretném felhívni a figyelmet, mely a gyerekek számára a biztonságérzetet jelentheti.

A kényszerszünet nem szabad, hogy passzivitást eredményezzen. Ezért fogunk dolgozni kollégáinkkal az elkövetkező napokban. A helyzet nyugodt kezeléséhez kívánok higgadtságot és türelmet, melyben maximális mértékben partnerek vagyunk.

Czeglédi Mihály
igazgató